elyly_arctic_design_week Events

eLyly mukana | TEQU Talk – eLapland 2030

Virtuaalitapahtuma järjestetään 25.3.2021 kello 12:00 – 16:00 yhteistyössä Arctic Design Weekin kanssa

Lappi täyttyy sähköajoneuvoista, vai täyttyykö?

Tervetuloa mukaan kuulemaan, vaikuttamaan ja kehittämään yhdessä Lapin tulevaisuutta sähköisen liikkumisen ja kaupunkisuunnittelun saralla!

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta!

https://www.tequ.fi/fi/tequ-talk-elapland-2030/

TAPAHTUMAN TEEMA

Miten sähköisen liikkumisen infrastruktuuri Lappiin tulee rakentaa? Minkälainen latausverkoston tulisi olla? Millainen on tulevaisuuden kaupunki? Miten liikumme ja elämme vuonna 2030?

Tulevaisuuden ratkaisuista ja niiden suunnittelusta meille tulevat kertomaan keynote-puhujat Anni Laurila sekä Heikki Ahdekivi. Teemoina puheenvuoroissa on tulevaisuuden kaupunkisuunnittelu liikkumisen näkökulmasta sekä sähköinen liikkuminen Lapissa.

KENELLE TAPAHTUMA ON SUUNNATTU?

Arctic Design Weekin yhteydessä järjestettävä vuoden ensimmäiseen TEQU Talk -tapahtuma on suunnattu erityisesti kaikille sähköisestä liikkumisesta kiinnostuneille kuntapäättäjille, yrityksille, teknologiakehittäjille sekä palveluntarjoajille.

Tapahtuma streamataan TEQUn YouTube -kanavalla, joten mukaan mahtuu myös kaikki muutkin aiheesta kiinnostuneet! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

MIKSI OSALLISTUISIN?

Tapahtuma tulee avaamaan sinulle ajatuksia, miten Lappi kehittyy 2030-luvulle mennessä liikenteen ja kaupunkisuunnitelun saralla. Pääset keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia aiheesta puhujien, yritysten sekä muiden osallistujien kanssa streamin chatin kautta.

Virtuaalitapahtumassa nähdään myös useita yrityksiä, jotka ovat esittelemässä tuotteita ja palveluitaan. Pääset tutustumaan muun muassa sähkölumiskootteriin, -pyörään, -autoon ja -kelkkaan! Yritysesittelyt välitetään myös virtuaaliyleisölle streamin välityksellä. Mukana tapahtumassa ovat seuraavat yritykset: Aurora Powertrains Oy, Roll Outdoors Oy, eLyly Oy ja Pörhön Autoliike Oy.

ARCTIC DESIGN WEEK (22.3 – 28.3.2021)

Maailman pohjoisin muotoiluviikko sisältää taidetta ja kulttuuria, foorumeita, bisnestapahtumia sekä muita muotoiluun liittyviä tapahtumia. Ideana on edistää pohjoisen elinkeinoelämää ja muotoiluosaamista sekä elävöittää kaupunkikulttuuria.

Vuoden 2021 Arctic Design Weekillä pureudutaan ajan mukaisesti epävarmuuteen ja siihen miten voimme valmistautua sellaiseen, josta emme etukäteen tiedä. Miten parannamme ja lisäämme ennakointia sekä proaktiivisuutta ja kenen tehtävä tämä on?