elyly sähkölumiskootteri leasing Features

eLyly valitsi kumppanikseen Järvileasingin

eLyly valitsi kumppanikseen Järvileasingin.

Maailman ensimmäisen top design sähkölumiskootterin kehittelijät Minna ja Pasi Kauppinen, eLyly Oy on valinnut leasing kumppanikseen Järvileasingin.

Me haluamme tarjota sähköisesti inspiroivan, hiljaisen ja hauskan tavan liikkua talvisessa luonnossa kuin urbaanissa ympäristössä, kaikkialla missä on lunta. Me uskomme kestävään kehitykseen, yhdessä tekemiseen ja luonnon voimaan.

eLylyssä yhdistyy suomalainen perinne, Kalevala, käsityöläisyys sekä suomalainen puu, koivuvaneri. Harri Koskinen eLylyn muotoilija on yhdistänyt nerokkaasti muinaisuuden laitteen modernin minimalistiseen ulkonäköön.

”eLylyn tarina vie matkaajan ajatukset muinaiseen historiaan, Kalevalaan ja sisuun, jolloin suomalaisilta vaadittiin innovatiivisuutta ja sitkeyttä selviytyäkseen ankarien talvien yli, aikaan eriparisuksien Lylyyn ja Kalhuun. Lyly oli pitkä liukusuksi ja Kalhu lyhyt potkusuksi, joka antoi Lylylle pitkän liun.

Muinainen Lyly oli aikansa innovaatio, joka teki lumessa liikkumisen vaivattomaksi ja hiljaiseksi. Nyt Lylyn eteen laitetaan pieni e, joka tuo muinaisen Lylyn nykyisyyteen ja tekee lumella liikkumisesta edelleen helpompaa, vaivattomampaa ja astetta hauskempaa.”

eLyly soveltuu kaikkialle missä on lunta niin yksityisille kuluttajille kuin yrityksille. Järvileasing tarjosi meille kumppanuuden, joka mahdollistaa yritysten hankkia eLyly nyt myös leasingin avulla.

Leasing on tätä päivää ja varteenotettava vaihtoehto. Kotimaiselle tuotteelle 100 % kotimainen kumppani oli luonteva valinta.

Minna Kauppinen

”Luonnon aistiminen & metsän kuuleminen saavat sydämen laulamaan ”

eLyly nyt ennakkotilattavissa. https://elyly.fi/

eLyly Oy Minna Kauppinen | 040 143 3011 | minna@elyly.fi

Järvileasing Oy Terhi Weckman | 0207 303 210 | terhi.weckman@jarvileasing.fi

Lisätietoja Järvileasing. https://www.jarvileasing.fi/